Portretschilderijen

Tot hier en niet verder!

Ondanks dat ik de laatste tijd redelijk veel portretschilderijen gemaakt heb, heb ik te weinig aandacht geschonken aan de mogelijkheden die U heeft om Uw portret geschilderd te krijgen. Ik heb verschillende stijlen laten zien met mijn portretschilderijen, hoewel dat misschien niet opgevallen is. Uiteraard zijn er veel meer stijlen waaruit Ú kunt kiezen.

Hieronder even een overzicht van mijn uitgevoerde stijlen, zodat U een idee krijgt wat er voor U allemaal mogelijk is.

Infinity, the Human Evolution
Infinity, the Human Evolution, dubbelportret, free-style. 150x70cm
Portret, freestyle
Portret, freestyle,
Pixel Caro
Portret, pixel. (opgebouwd uit vrije stippen/pixels)
schilderijRachel1zwwit
Rachel, houtskool met tintjes olieverf. 
IMG_0124
realistisch portret

 

IMG_1403 - kopie
realistisch dieren portret, vrije achtergrond

 

IMG_1402

 

Advertentie

6 gedachtes over “Portretschilderijen

 1. Waar gaan je boeken over? Bijzondere titels vandaar dat ik het vraag. Hoe vaak ik wel niet te horen krijg van vrienden ‘waarom ga je geen boek schrijven?’. Knap dat jij dat doet. Ik zou niet weten waar ik zou moeten starten, onderwerp en al die details. Ik leef mij wel uit op mijn blog. Ik vind dat ik het aardig doe. Hoe vaak ik wel niet gestart ben om er na een paar weken tussenuit te knijpen. Na het overlijden van mijn vader is de klik met de tekst gekomen. Hij had een kroniek over zijn eigen leven geschreven, zo mooi. De schrijftalenten heb ik dus van hem blijkbaar. Een rasechte Amsterdammer! Ik ben in Amsterdam geboren, getogen in Bussum (mijn ouders kochten daar in 1956 een huis). Mijn vader zag het niet zitten met zijn 7 kinderen in Amsterdam te blijven. Bussum was toen nog betaalbaar, nu is het deel van ’t Gooi wat echt niet zo Goois is als wat tv je laat zien. Juist de import laat zich daar zien met al die smuk en café lattes, maar de rasechte Gooiers zitten gewoon thuis met een kop koffie. Heb wel jaren gewerkt hoor in Amsterdam, bij IBM in Amsterdam/Sloten. Daarnaast veel geweest, buiten kantooruren. In 2008 naar Friesland verhuisd, de liefde achterna. Het bevalt mij prima. Ik was laatst met mijn gezin in Amsterdam, wat een toeristen. Dat is echt enorm. Is het Amsterdam nog wel het Amsterdam van de Amsterdammers?
  Gr. Anouk

  Like

  1. chamo-art

   Alles over mijn boeken: sci-fi, mijn kinderboeken Olifantje en de rest, en thriller(in zéér vroeg stadium) vind je op
   jerryaan melko (jerryaan.wordpress.com)
   Amsterdam is al een tijdje niet meer van de Amsterdammers. Toen ik terug kwam uit Spanje herkende ik het niet meer.
   Hans

   Like

   1. chamo-art

    Nogmaal bedankt.
    Portretten zijn niet het enige wat ik schilder, maar dat heb je wellicht al gezien. Ik heb ook evenop jou ‘dagjournal’ gekeken. Ziet er leuk uit, mooie website. Ik schrijf ook, onder de pseudoniem Jerryaan Melko en heb 2 boeken uitgegeven(niet goed verkocht). Nu ben ik met meerdere boeken bezig(als ik me los kan rukken van het schilderen) maar ik heb 2 favorieten: The Priest, libro1 en de wolken uit de hel. Die nu vorm krijgen. Moments of inspirations kan ik goed gebruiken.
    Friesland, mooi. Ik ben een rasechte Amsterdammer.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.